OHRA zorgverzekering review

Gemakkelijk alles van A-Z over de OHRA zorgverzekering in 2018 & 2019. Voor u de goedkoopste zorgverzekering met de beste voorwaarden? Kom er in een handomdraai achter. Begin nu direct met besparen, je bent klaar in 3 minuutjes!

Direct vergelijkenLees verder

De basisverzekering bij OHRA

Vanuit de overheid wordt de inhoud van de basisverzekering bepaalt, maar OHRA geeft de kans om ook nog te kiezen. Bijvoorbeeld de keus om te kiezen door welke zorgverlener u behandelt wilt worden.

De rekeningen worden gewoon betaald

Als je jezelf bij OHRA wilt verzekeren heb je keuze uit een basispolis namelijk een restitutiepolis. Dit houdt in dat het niet uitmaakt of OHRA een contract heeft met de zorgverlener waar u naar toe wilt of gaat. Dit maakt het dus mogelijk om zelf te kiezen bij welke zorgverlener u behandeld wilt worden.

Dit heet vrije zorgkeuze. Heel soms komt het voor dat er een rekening binnenkomt bij OHRA die onredelijk hoog is. Vanuit de wet is bepaald dat zorgverzekeraars deze kosten niet mogen vergoeden. Dit voorval komt gelukkig bijna nooit voor.

Welke kosten vallen nou precies onder de basisverzekering?

De basisverzekering is zo opgesteld dat de zorgkosten die met regelmaat worden gebruikt vergoed worden. Bij deze kosten kun je denken aan een bezoek of behandeling bij de huisarts, een opname in het ziekenhuis en vele medicijnen.

Deze basisverzekering kun je natuurlijk ook aanvullen met de aanvullende verzekeringen of specifiek de tandartsverzekering waardoor vele kosten achterwegen blijven.

Bij OHRA is iedereen welkom

Iedereen is welkom bij OHRA om zichzelf te laten verzekeren. Hieronder een paar gunstige voorbeelden.Bij OHRA betaal je geen toeslag omdat je toevallig wat ouder of een wat mindere gezondheid hebt

Kinderen tot 18 jaar betalen niks. De kinderen zijn gratis meeverzekerd op u polis. Dit is ook van toepassing op de aanvullende verzekering.

Bij OHRA is er natuurlijk ook de mogelijkheid om zorgtoeslag te verkrijgen als je de premie niet makkelijk of niet kunt betalen.

Korting bij OHRA? Dat is mogelijk!

Ook is het mogelijk om korting te krijgen. Een groot voordeel is dat de kortingen ook bovenop elkaar gelden. Handige manier om makkelijk kosten te besparen.

Korting mogelijk door een hoger eigen risico

Ben je 18 jaar of ouder? Dan is het vanuit de overheid verplicht om een eigen risico van € 385,- te hebben bij je basisverzekering. Niet altijd fijn maar, als je dit bedrag van € 385,- vrijwillig verhoogt krijg je wel korting op je premie.

Vooral handig als je eigenlijk nooit zorg nodig hebt op een bezoekje aan de huisarts na. Maar als je bijvoorbeeld weet dat je een dure operatie krijgt in dit jaar dan is het verstandig om je eigen risico zo laag mogelijk te houden om hoge kosten te vermijden.

Bij OHRA krijgt u korting wanneer je je verzekeringszaken online regelt

Jazeker u leest het goed. Als u uw verzekeringszaken online regelt dat krijgt u extra korting. Hier heeft de verzekeraar een goed systeem voor opgezet waarmee je gemakkelijk en snel al je zaken rondom je verzekering geregeld hebt. Hiermee krijgt u dus korting. Makkelijk besparen zullen we maar zeggen.

Betalen kan bij OHRA per kwartaal of per jaar

Ook met deze mogelijkheid kunt u korting verkrijgen! Als u per kwartaal betaalt ontvangt u een korting van 0,5% en als u per jaar betaalt zelfs 2%. Toch mooi meegenomen. Dit is niet mogelijk wanneer je gebruikt maakt van de Online gemak verzekering van OHRA.

Bij OHRA zelf kunnen bepalen

Bij OHRA kunt u zelf bepalen wanneer de premie wordt afgeschreven. Ook als dit om een automatische incasso gaat. Normaliter wordt de premie aan het begin van de maand afgeschreven maar misschien zit je dan net krap bij kas. Dan is het erg handig om de mogelijkheid te hebben om de betaling te verschuiven naar een ander moment in de maand.

Zorgverzekering vergelijken en overstappen in 3 minuten.

Zorgverzekeraars reviews 2019

Veilig zorgverzekering vergelijken

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je veilig gebruik kunt maken van de beste zorgvergelijker van Nederland. Al je gegevens worden versleuteld verzonden en alleen gedeeld met de zorgverzekeraar. Begin direct met zorgverzekering vergelijken om kosten te besparen.

Veilig zorgverzekering vergelijken

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je veilig gebruik kunt maken van de beste zorgvergelijker van Nederland. Al je gegevens worden versleuteld verzonden en alleen gedeeld met de zorgverzekeraar. Begin direct met zorgverzekering vergelijken om kosten te besparen.

Veel plezier met je besparing en tot volgend jaar,

Ronald.