Veel kinderen hebben voortaan in hun vroege jeugd een beugel nodig, maar hoe wordt dit gefinancierd? We leggen het je uit in dit artikel! Het is slim om goed te onderzoeken bij welke zorgverzekering een beugel wordt vergoedt. Vaak kan onoplettendheid zorgen voor flinke kosten oplopend tot wel €1,000. Het is namelijk zo dat een beugel zelf betaald moet worden wanneer je niet beschikt over een geschikte zorgverzekering.

Is het slim om over te stappen voor een beugel?

We kunnen je melden dat overstappen eigenlijk altijd voordelen met zich meebrengt. Ook in het geval van een beugel is het erg slim om zorgverzekeringen te vergelijken, zo ben je altijd op de hoogte van de voordeligste zorgverzekeringen en weet je zeker dat je goed zit bij aanschaf van een beugel. Check snel de vergelijker om direct het gehele aanbod in te zien zoals FBTO, Zilveren Kruis, Anderzorg, OHRA en natuurlijk alle andere aanbieders.

Waar op te letten bij overstappen?

Er zijn een aantal punten waarop je moet letten bij het overstappen van ziektekostenverzekering. Als een beugel wordt verwacht dan is het slim om te kiezen voor een verzekering zonder wachttijd of toetredingseisen. Ook is het erg belangrijk om te gaan kijken naar de maandelijkse premie en de stijging die gaat plaatsvinden in 2019. Bekijk ook de mogelijkheid om te kiezen voor aanvullende verzekeringen zoals fysiotherapie en tandarts kosten, wel zo handig bij een beugel!

Een ouder moet beugel meeverzekeren

Kinderen zijn meeverzekerd tot 18 jaar met jouw zorgverzekering, het is dan ook maar een keer nodig om de beugel mee te verzekeren. We hebben gekeken naar de voordeligste zorgverzekering voor beugels. Zo kan je gaan voor de verzekering van zorgverzekeraar VGZ, hiermee ontvang je een maximale dekking van €1,500 voor een beugel. Bekijk het gehele aanbod om een verzekering te kiezen perfect op jou afgestemd. Zit je momenteel in een scheiding en weet je niet precies hoe het allemaal werkt met zorgverzekeringen? Klik dan op de link om er meer over te lezen.

Duurdere zorgverzekering door leeftijd?

Duurdere zorgverzekering door leeftijd?

Het einde van 2018 is weer in zicht, dat betekent dus overstappen van zorgverzekeraar in veel gevallen. Overstappen is mogelijk tot 1 januari. We gaan het in dit artikel hebben over leeftijd en de zorgverzekering, maar voornamelijk of een zorgverzekering duurder wordt...

Reuma medicijn Humira ineens stuk goedkoper

Reuma medicijn Humira ineens stuk goedkoper

Veel mensen met reuma gebruiken het medicijn Humira, de kosten hiervoor zijn ineens flink gedaald. De prijs is flink gedaald doordat het patent over dit medicijn is verlopen in oktober 2018. Reuma medicijnen Humira wordt geproduceerd door het bedrijf AbbVie en heeft...